Klinik Lyset


Anbefalinger:

 

Udtalelse fra klient med Parkinsons efter første behandling:

 

Kære Anna

 

"Jeg har det bedre og bedre dag for dag.

Det er en sætning som jeg tror på.

Jeg har ikke haft det bedre det seneste halve år. Jeg går langt bedre og rejser mig lettere fra stolen. Jeg drikker min citronsaft og jeg har været i Fakta og købe frosne blåbær. Jeg spiser også den anbefalede mængde kokosolie.

Det er helt fantastisk. Jeg ser frem til at besøge dig igen."

 

Efter endnu et par behandlinger:

"Tingene har flasket sig overmåde fint. Jeg har ikke følt mig bedre tilpas i mange uger. Jeg går meget bedre og kan rejse mig meget lettere. 

Det har været en fornøjelse.

Lad os fortsætte de gode takter. Jeg glæder mig til vi ses.

Tak for det du indtil nu har gjort for mig.

 

Med venlig hilsen

Eskild Bang Hansen"

 

 

 

Nyt spirituelt Kursus

 

 "Jeg har deltaget i dette kursus med drømmerejser, healing og tegnearbejde, Intuition og klarsyn, Soul Body Fusion - et rigtig spændende kursus. 

 Det har været en rigtig god udvikling personligt. Anna har en sjælden evne til at give fra sig og formidle sine smukke fantasi- og drømmerrejser og visualiseringer og hvad der deri medfølger.

 Soul Body Fusion er givende, idet jeg er kommet i bedre harmoni med min sjæl, og det var rigtig spændende at arbejde med klarsyn og intuition. Alt i alt kan jeg på det varmeste anbefale dette kursus."

 Laura B. Bjerre

 

 

 "Undertegnede har deltaget i Spirituelt Kursus på i alt 25 timer, ved Kursusleder Anna Lund. Det har været et meget aktivt og spændende kursus.

 Anna Lund er en meget kompetent underviser. Hun er meget dygtig til at formidle sin viden. Der hersker samtidig en dejlig varm stemning i hendes nærhed. Jeg har lært en masse på kurset, og kan varmt anbefale det."

 Bente Braad

 

 

 "Jeg har været på Spirituelt kursus hos Anna. Det har været en fantastisk rejse, både på det personlige og åndelige plan. Jeg er blevet mere selvbevidst og har fået redskaber til at håndtere de forskellige problemstillinger, som opstår både personligt og fagligt. Det jeg har fået med fra kurset kan jeg anvende fremadrettet. Anna har respekt for det enkelte individ, hvorfor alle føler sig godt tilpas i hendes nærværelse."

 Mette Munk Laursen

Copyright  ©  All Rights Reserved