Aktuelt


Lige nu!


Unikt påsketilbud i denne uge:

Alle bøger kun 30 kr.

Alle hæfter kun 10 kr.

Tilbuddet gælder til og med lørdag den 10. april.
Mine bøger

 

Jeg udgav min første bog "Drømmerejser" i 1998 på Ca'Luna Bogforlag.

 

Bogen indeholder beskrivelser af chakraerne, mange meditationer, fantasirejser og eksempler på drømmeydning og tegnearbejde. Der er fantasirejser/meditationer eller andre øvelser til alle chakraerne.Lidt om healing og lidt om arbejde med eventyr.

Der er opskrift på, hvordan man kan sende "afdøde" ind i Lyset.

Bogen er farveillustreret med mine klienters og kursisters billeder. Det er en selvudviklingsbog, som man kan bruge til egen udvikling og til kurser for andre.

Se ex. på drømmerejse nedenfor.                     

 

Nu kun kr. 80, opr. kr.178,-

 

 

Fik fornylig denne fine respons på drømmerejse-bøgerne:

 

Kære Anna Lund !

Lidt pinligt, at jeg først nu får sagt tak for de bøger, jeg bestilte hos dig tidligt i efteråret. Samtidig er det i virkeligheden først nu, hvor jeg har benyttet teksterne over flere uger, jeg kan bedømme, hvor virkningsfulde de er. De har simpelthen fået mine seancer med stof- og alkoholmisbrugere i behandling og pårørende til denne hårdt belastede gruppe mennesker op på et plan, hvor alle føler sig med og hørt og går berigede derfra !

Jeg laver i øvrigt den afslappende indledning efter mine egne principper og gør også mere ud af, at bringe deltagerne ud af de indre billeder og oplevelser og tilbage til rummet, end du gør. Men ellers følger jeg slavisk dine tekster.

Med endnu en gang tak for et godt materiale ønskes du en glædelig jul og alt det bedste i det nye år !

Hjertelig hilsen

AnneBirthe Jarnum, journalist og certificeret coach

 

   

"En guddommelig guide til Himlen"

 

”Du behøver ingen guide til himlen. Der kommer du tidsnok hen – helt automatisk. Hvis du alligevel har lyst til at læse denne bog, er det måske fordi du er blevet nysgerrig. Titlen blev ”sendt fra himlen” på engelsk: "A Celestial Guide to Heaven", og så måtte jeg bare gå i gang. Jeg vidste ikke, hvor det ville bære hen. Jeg lod det flyde – og skrev det, som kom til mig."

 

Nogle af emnerne er: drømme, sjæl og karma, døden, den frie vilje, himlen, engle, terapi, bøn, relationer. Alt sammen beskrevet i et lettilgængeligt sprog.

Udkom 2016. Nu kun kr. 60. Opr. kr. 148.

 

 

"Drømmerejser 2" udkom i 2002, med 27 meditationer og fantasi-rejser.

"Drømmerejser 3" udkom i 2005 med 22 nye tekster, begge på Klinik Lysets Forlag.

Begge hæfter udkom i nyt oplag i november  2012. Kr. 60-/stk.

 

 

I 2005 udgav jeg

 "Sjælerejser i tid og rum", også på Klinik Lysets Forlag.

Den handler om reinkarnation og regression som terapi (sjælerejser), og den indeholder mange eksempler herpå, samlet under mit arbejde i klinikken.

 

Nu kr. 80 - opr. kr. 178,-

 

 

 

Drømmerejser 4

 udkom i april 2016 med 29 nye meditationer og fantasirejser

Prisnu kun kr. 40,-. 

 

 

 

CD'er

Drøm dig ud i naturen

 

1 stk. kr. 60, 2 stk. kr. 100.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har udgivet 2 CD’er med smukke

drømmerejser  indtalt til blid musik.

Drømmerejserne og meditationerne er

velegnede til stressede mennesker,

som gerne vil tage en pause fra hverdagen.

De kan også bruges til større børn.

 

I min første bog, ”Drømmerejser” er der anvisning på,

hvordan man selv kan arbejde med drømmerejserne.

Man kan også bare lytte til dem og drømme sig væk fra hverdagen. Mange smukke visioner fra skov, sø og strand er blevet til meditationer  – til glæde for mig selv, mine kursister og klienter.

Priser: 1 CD kr. 60, 2 CD'er kr. 100

1 CD + bogen Drømmerejser kr. 150

2 CD’er + bogen Drømmerejser kr. 200

 

  Følg også Klinik Lyset på facebook.

 

 

CD'er og bøger fås også i New Age Wisdom Center i Århus

og i Haslev Boghandel.

 

 

Lydfiler

 

 Du kan også bestille drømmerejserne som lydfiler og få dem tilsendt pr. mail.

 

Det koster kun 10 kr. pr. lydfil, 40 kr. for 5 stk.

Betaling på forhånd via MobilePay eller overførsel til konto:

9283 3900121309

 

Bestil pr. mail:

annalund@kliniklyset.dk 

 

 

Drømmerejse fra bogen "Drømmerejser":

 

Sommermorgen

 

Det er en dejlig sommermorgen. - Du går ud af din bolig - ud i naturen. - Du indånder den friske, rene luft i fulde drag. Den fylder dig med energi og livsglæde. - Du beslutter at gå en tur i skoven. - Undervejs nyder du solskinnet og fuglesangen. -  Et stykke inde i skoven støder du på en rislende

kilde. - Du sætter dig på hug og stirrer ned i det klare vand.

 

Du får lyst til at smage på det - så du tager en håndfuld af det friske, rene vand og drikker det...  det gør dig godt. - Forfrisket går du videre, du nyder det gode vejr og alle duftene, som er i skoven. - Så kommer du til en lysning med dejligt, grønt græs. - Her hviler du dig lidt. - (1-2 min.)

 

Efter en stund går du videre og kommer ud af skoven. - Du går hen til en lille høj, hvor en sti fører op til toppen. - Du går let og ubesværet derop og står og ser ud over landskabet. - Du nyder udsigten og føler, at du her har overblik over din situation - det er en dejlig fornemmelse. - Nu ved du, hvad du vil. - (1-2 min.)

 

Så går du ned ad højen og finder stien, der fører hjem til din bolig. - Du er godt tilpas, og du ved, at du til enhver tid igen kan opsøge kilden i skoven eller lysningen eller højen, hvis du får brug for det. (2-3 min.)

 

Om lidt tæller jeg til 5, og du vender langsomt tilbage til dagsbevidstheden samtidig med, at du husker alt, hvad du har oplevet. - Når du er klar til det, må du åbne øjnene.

                          

 

Fuldmånmemeditation fra "Drømmerejser 4":

 

Månens lys på havet

Fuldmånemeditation ved høst

 

Indledning: Ved fuldmåne, hvor månen er helt oplyst af solens stråler, er der særlig mange solenergier til stede. De påvirker menneskeheden og bevirker, at det er lettere for os at komme i kontakt med den åndelige verden. I de 5 dage omkring fuldmåne sendes megen åndelig, guddommelig inspiration til Jorden.

 

Guidning: (Afspænding og dyb vejrtrækning)En aften i det begyndende efterår går du ud i landskabet. – Det er en dejlig, stille aften. – Duggen er faldet, og alle duftene er kommet frem. – Her dufter af modent og høstet korn, af modne frugter og af blade, som er faldet til jorden. – Længere fremme mærker du også den gode lugt af muldjord, der hvor man er begyndt at pløje markerne op efter høsten.

 

Du går roligt ud ad en markvej og nyder landskabet. – Fuldmånen er ved at stå op, og nu vælger du en vej, som fører til havet. – Først skal du gennem en lille skov, og her er lidt mørkt, så du beder dine engle og skytsånder om at passe på dig. – Tryg og rolig går du videre. – Efter en stund vider dit perspektiv sig ud, vejen bliver bredere, og der kommer mere lys ned fra månen. – Du når frem til en lysning i skoven og sætter dig på en træstub. – Du har på fornemmelsen, at der er nogen du skal møde her, så du sidder lidt og venter.

 

Lidt efter kommer en åndelig skikkelse ud af skoven og går hen mod dig. – Du rejser dig og går skikkelsen i møde – måske er det en, du kender. – Skikkelsen siger: ”Endelig kommer du, hvor er jeg glad for at møde dig her!” Du bliver lidt forbløffet, men mærker straks, at du kan have tillid til dette åndelige væsen, som uden tvivl kommer fra Lysets Verden. – I sætter jer nu ned og har en lille samtale. – Måske får du en besked – eller du søger svar på nogle spørgsmål.

--- ---

Når samtalen er slut siger du tak og farvel, og I omfavner hinanden til afsked. – Måske siger du på gensyn, og du ved, at du kan opsøge dette sted igen, hvis du har lyst.

 

Nu går du videre mod havet – det bliver lysere for hvert skridt du går. – Du går gennem klitterne og ser fuldmånen, som nu er kommet højt op på himlen. – Så er du ved havet – og bliver helt overvældet af, hvor smukt her er. – Månens sølvgyldne lys på havet er næsten blændende. – Den hvide sandstrand ligger øde hen. – Her er stille – kun den sagte klukken af bølgerne høres. – Du sætter dig i sandet og går ind i en meditativ tilstand. – Måske får du lyst til at kontakte nogen på et åndeligt plan eller sende en bøn op. – Du kan også bare vælge at nyde stilheden og skønheden og sende lys og fred ud over Jorden fra dit hjerte.

--- ---

Efter en stund mærker du køligheden mod din krop, du rejser dig, skutter dig lidt og går hjemad. – På vej op gennem klitterne tænker du over hvad du har oplevet på denne måneskinstur. – Stille og roligt vender du tilbage til rummet her. – Slut med at sige til dig selv: ”Jeg er under guddommelig vejledning og beskyttelse. Jeg er altid på rette sted til rette tid.”

Når du er klar til det, må du åbne øjnene og være til stede her.

 

Ø. Hurup 5. oktober 2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Priser på bøger og CD'er

 


Drømmerejser kr.    80

Drømmerejser 2 kr. 60

Drømmerejser 3 kr. 60

2 hæfter          kr. 100

Drømmerejser 4 kr. 80

Tilbud på alle 4 Drømmerejser kr. 250

Sjælerejser i tid og rum kr.   80

En guddommelig guide til himlen opr. kr. 148, nu kun kr.100 (kun få tilbage)

Alle bøger på dansk kr. 400

A Celestial Guide to Heaven opr. kr. 148, nu kun kr. 100

 

CD 1 kr.     50

CD 2 kr.     50

2 CD’er kr. 80

 

 

Køber du en bog til dig selv eller en, du kender, skriver jeg gerne personlig dedikation i den!

 

 

 

Om "En guddommelig guide til himlen":

”Du behøver ingen guide til himlen. Der kommer du tidsnok hen – helt automatisk. Hvis du alligevel har lyst til at læse denne bog, er det måske fordi du er blevet nysgerrig. Titlen blev ”sendt fra himlen” på engelsk: "A Celestial Guide to Heaven", og så måtte jeg bare gå i gang. Jeg vidste ikke, hvor det ville bære hen. Jeg lod det flyde – og skrev det, som kom til mig."

 

Nogle af emnerne er: drømme, sjæl og karma, døden, den frie vilje, himlen, engle, terapi, bøn, relationer. Alt sammen beskrevet i et letforståeligt sprog.

 

Anmeldt af Lone Hymøller:

 "Overordnet synes jeg det er en rigtig spændende bog – både til at læse i sammenhæng, men også som opslagsbog. Det er en tryghed at der altid er nogle, som hjælper os hver især og at vi ikke behøver at være så bange for at dø. Den omhandler mange af de store spørgsmål, som vi alle går og bakser med.”

 

Anmeldt af Dorthe Honoré Johansen:

 "Anna lunds store viden og erfaring kommer i denne bog til udtryk på en på én gang dybdegående og letforståelig måde. Bogen giver et godt indblik i de mange forskellige facetter af livet, på såvel det jordiske som det hinsidige plan. Den kan, udover at læses som den spændende bog, den er, også bruges som opslagsværk og desuden som introduktion og lærebog for dem, for hvem det spirituelle er nyt og ubetrådt land, idet den med et klart sprog og mange eksempler forklarer tingene.

 Kort sagt: En glimrende og meget anvendelig bog.”

 

 

About "A Celestial Guide to Heaven":

You need no guide to Heaven - you will get there all by yourself. Still, if you feel like reading this book, it may be 

because the title has evoked your curiosity. Who believes herself enlightened to write a guide to Heaven, even celestial? The title was “sent from Heaven” one morning:

“A Celestial Guide to Heaven”, and then the author set to work.

This book was written both in English and in Danish. It deals with many subjects in relation to life as a spiritual person on Earth.

The author does not pretend to know the whole truth, but makes it clear that what she wrote under spiritual inspiration is her part of the truth.

 

Some of the themes are: dreams, soul and karma, death, your freee will, heaven, angels, therapy, prayers, relations. All in plain, easily understood words.

 

 Reviewed by Lone Hymøller:

”Seen from a higher perspective I think it is a very exciting book – worth reading as a whole and useful as a reference book as well.

It is safe to know that there is always somebody to help each of us, and we need not be so afraid of dying. It deals with many of the big questions we are all struggling with.”

 

 Reviewed by Dorthe Honoré Johansen :

”In this book Anna Lund’s wide knowledge and great experience are expressed in a deep and easily understood way. This book provides a good insight into the many different facets of life, both on Earth and in the celestial planes. You can read it as the exciting book it is; furthermore, it can be used as a reference book and besides this as an introduction and educational book for those to whom the spiritual themes are new and untrodden land.

 

It explains things in a clear language and with many examples. In brief: An excellent and very useful book.”

 

All books can be ordered by email - and paid for by MobilePay or PayPal.

 

Bestilling af bøger

 

Bestil bøger pr. mail eller via nedenstående formular.

Jeg mailer en faktura med beløb og kontonr.  

Du betaler med bankoverførsel eller MobilePay, og jeg sender bogen/ bøgerne.

 

Mine bøger forhandles også af:

New Age Wisdom Center, Århus

Bog & Mystik, Valby

Soul Books, Kbh

Haslev Boghandel

High Vibrations Center, Møn

 

Bestil pr. email.

Betal med MobilePay, PayPal eller bankoverførsel.

 

NYT "A Celestial Guide to Heaven" og

 "En guddommelig guide til himlen"

er udkommet som e-bøger i ny, redigeret udgave, så tekst og forside stemmer helt overens med de trykte bøger.

Bagsiden er sat sidst i e-bogen.

 Pris: Kun kr. 60,-.

Husk at oplyse postadresse og mobilnr.

 

 

BESTILLING:

 

Fragt:

 

Bøger:

1-2 stk.  50,-

3-4 stk.  60,-

 

CDer:

1 stk.  25,-

2 stk.  30,-

 

Mobilepay:   25 78 44 27

 

Bankoverførsel:    Langå Sparekasse

                           9283 - 3900121309

 

 

 

 

 
Mobilepay
Bankoverførsel