Healing og Terapi

 

 

 

 

Anna Lund

Min grundholdning er,

at du har svarene i dig selv.

Jeg hjælper dig med at finde dem.

Udtalelse fra klient med Parkinsons efter første behandling:


Kære Anna


"Jeg har det bedre og bedre dag for dag.

Det er en sætning som jeg tror på.

Jeg har ikke haft det bedre det seneste halve år. Jeg går langt bedre og rejser mig lettere fra stolen. Jeg drikker min citronsaft og jeg har været i Fakta og købe frosne blåbær. Jeg spiser også den anbefalede mængde kokosolie.

Det er helt fantastisk. Jeg ser frem til at besøge dig igen."


Efter endnu et par behandlinger:

"Tingene har flasket sig overmåde fint. Jeg har ikke følt mig bedre tilpas i mange uger. Jeg går meget bedre og kan rejse mig meget lettere. 

Det har været en fornøjelse.

Lad os fortsætte de gode takter. Jeg glæder mig til vi ses.

Tak for det du indtil nu har gjort for mig.


Med venlig hilsen

Eskild Bang Hansen"Behandlingsformer


Siden 1987 har jeg arbejdet med healing og drømmetydning. Mange andre ting kom til, da jeg tog uddannelserne til Dybdeterapeut og Kranio sakralterapeut:


- healing

- samtaleterapi

- drømmetydning

- visualisering

- tegneterapi

- regression (sjælerejse)

- fantasirejser

- grounding

- kranio sakralterapi

- Soul Body Fusion®

- kanalisering

Jeg kombinerer forskellige teknikker alt efter, hvad der er brug for individuelt.

Ring eller skriv og forelæg det problem/emne, du vil arbejde med,

så kan vi aftale en tid.

Det er almindeligt, at vi bruger 1½ time til fx samtale og visualisering + evt. healing. Til healing og samtale beregnes mindst 1 time. Det samme gælder ved fjernhealing.

Til Kranio sakralterapi beregnes 1 time. Skal der ekstra samtale/ terapi til, koster det ekstra.


Til børn anbefaler jeg healing, Soul Body Fusion®, Kranio sakralterapi, fantasirejser og eventyr. Ca. 30-45 minutter.


Priser 2021:

Kr. 600 pr. time, 1½ time kr. 800, 2 timer kr. 1000.

Regression kr. 1600 (ca. 2½-3 timer)

Behandling af børn under 13 år kr. 350 (ca. 45 min.)Healing og Soul Body Fusion®


Jeg er indviet til Ærkeenglen Rafael, som healer med en smaragdgrøn flamme.

 

Healing er overførsel af en blid, spirituel, helende energi, som hjælper krop og sind med at helbrede sig selv. Enhver kan have gavn af det, uanset om man fejler noget eller ej, idet det styrker krop og sind.

Jeg bruger ofte fjernhealing, og det virker lige så godt, som når du kommer i klinikken. Vi aftaler det i tlf. og taler om det efterfølgende.

Jeg får altid hjælpe af Ærkeenglen Rafael og af Kristusenergien.

 

En ny form for healing, Soul Body Fusion®, er ved at vinde frem i Danmark. Der findes et website med forhandlere, hvor jeg også er registreret: www.soulbodyfusiondanmark.dk 


Tilbud: 3 x healing for kun 900 kr. 

 


Soul Body Fusion® går ud på at få sjæl og krop i bedre harmoni, så de svinger i samme frekvens. Du oplever en healing ved, at du bliver forenet med  din sjæls højeste lys.

Det giver en fornemmelse af helhed, af at være i bedre kontakt med sig selv. Man bliver bedre til at udnytte hele sit potentiale og være fuldtud den, man er.


Efter at jeg begyndte at bede englene og mestrene om at støtte processen, mærkede både klienter og jeg selv en kraftigere energi og en form for nærvær. En clairvoyant kunnne se, at både engle og mestre var til stede.

 

Det anbefales at få 3 behandlinger med først en uges, derefter to ugers mellemrum. SBF varer ca. en time, inkl. samtale. Pr. gang kr. 600.

Hvis du bestiller og betaler alle 3 gange: kun kr. 1500.Soul Body Fusion® er rigtig godt til at få jordforbindelse og ro i sind og krop.

Jeg laver det gerne over skype, så undgår vi håndsprit og mundbind!


NB! Tilbud 3 x Soul Body Fusion® for kun kr. 1000. (Man skal helst have 3 gange i løbet af 3-4 uger) 

 

Visualisering

Du bruger din forestillingsevne til at

fremkalde billeder af situationer,

som du vil arbejde med.

Vi bearbejder oplevelserne, så du kan

slutte fred med dem.

 

Drømmetydning

Vi arbejder med dine drømmesymboler. De er beskeder fra dit ubevidste,  afspejler sider af dig selv, viser, hvor du er i dit liv - og hvor du er på vej hen. Fx betyder fødsel og små børn i en drøm, at der er noget nyt på vej ind i dit liv.

En drøm kan også gøre opmærksom på et potentiale, du ikke var bevidst om.

Evt. inddrager vi tegnearbejde.

 

Drømmerejse/fantasirejse

Kombineres ofte med tegnearbejde.

Dette kan nå dybt i dit sind, trække

ting frem i lyset og hjælpe med at transformere dem eller integrere

dem i dig selv.

 

Bruges både i individuel terapi og

på kurser.

 

 

Grounding

Jeg lægger mine hænder på din krop og hjælper dig med at få jordforbindelse. Det giver ro i kroppen og er gavnligt ved fx eksamensangst og indre uro.Regression/sjælerejse

Din sjæl er udødelig og har gennemlevet mange inkarnationer.

Mange af dem har betydning for, hvordan du lever dit liv i dag.


I denne terapi bliver du under let trance guidet til at gå tilbage i tiden i dette eller tidligere liv for at se på situationer, som har at gøre med problemer eller uhensigtsmæssig adfærd i dit liv i dag.


Før terapien gør du dig klart, hvad du gerne vil have kastet lys over, og vi noterer det ned som arbejdspunkt.


Dette bestemmer, hvor du bliver ført hen, og hvilke situationer, du kommer til at opleve.


Du vælger en ledsager på rejsen, fx din skytsånd eller åndelige vejleder.
Kranio sakralterapi

Jeg holder på specifikke steder på din krop, hvorved den får signaler til at helbrede sig selv. Behandlingen kan løsne spændinger, nakke- og rygsmerter, iskias, hovedpine, forstoppelse og meget mere.Sommertilbud: Walk and talk


Nyt koncept i Klinik Lyset - en times gåtur med terapeutisk samtale, med medbragt kaffe i rygsækken! 

I disse tider foregår mange ting jo udendørs, så hvorfor ikke også dette?

Kun kr. 300 pr. time. Ring og bestil tid, hvis det er noget for dig.


Også tilbud på SBF:


3 x Soul Body Fusion® for kun kr. 1000.

På Skype kun 900. (Man skal helst have 3 gange i løbet af 3-4 uger)


Soul Body Fusion gør godt i sjæl og krop. Behandlingen får sjælen bedre integreret i kroppen og giver jordforbindelse. Der bliver bedre hamoni i hele systemet.Vil du med på

Drømmerejse?


Nu også på Skype


Du får en guidet drømmerejse med efterfølgende tegneterapi - en vel afprøvet metode, som jeg har brugt i mange år.

I drømmerejsen får du kontakt med dit kreative, ubevidste sind og de ressourcer, som er gemt her. Du kan også vælge en drøm, som vi kan arbejde med på samme måde.


Ca. 1½-2 timer. Pris kun kr. 500.

NB! På Skype kun kr. 400.

Ring og bestil tid - jeg vil gerne tale med dig på forhånd.


Skulle du ønske at prøve det flere gange, så det bliver et forløb, finder vi en pris på det.


Har du en ven/ veninde, du gerne vil samarbejde med om det, må I gerne være 2 deltagere. Så er prisen 400 pr. deltager.

På Skype dog kun en deltager ad gangen.


Artikel


Soul Body Fusion®


Hvad er det? Som navnet siger, er det en fusion, sammensmeltning, af sjæl, og krop. Det er at få sjælens lys bedre integreret i kroppen, så sjæl og krop er i harmoni og danser i takt. Dine celler fyldes af din sjæls lys, så du får healing via din sjæl. Du kommer til at føle dig mere hjemme i dig selv, føle dig mere hel.


Denne forbedrede kontakt med din sjæl kan afstedkomme forskellige sjælelige og fysiske reaktioner af positiv art: Nogle får smukke symboler og lysoplevelser, andre får mere fysiske reaktioner – jeg har hørt om en, hvis sukkersyge forsvandt efter et par gange Soul Body Fusion®.

Der kan dog opstå kortvarigt ubehag som følge af udrensning - således som det kan ske ved enhver  behandling.


Selv får jeg megen inspiration – mange gode idéer, og jeg bliver mindet om ting, jeg skal huske at gøre. Det sidste er en stor hjælp, da min hukommelse ikke er den bedste!


Det første, der sker for mig, når jeg giver Soul Body Fusion® til nogen, er at jeg mærker energien ned gennem kronechakra, og mine hænder bliver varme – som når jeg giver spirituel healing. Det er imidlertid ikke mig, men din sjæl, som gør arbejdet. Jeg sætter det bare i gang og hjælper med at holde energien.


Første gang, jeg prøvede det, følte jeg energien strømme ned gennem mig og ganske langsomt brede sig helt ned omkring fødderne, så jeg var helt fyldt op af den og omsluttet af den. Det gav velvære og en følelse af helhed og lethed.


Anden gang kom energien ind gennem kroppen fra venstre, og ganske langsomt bredte den sig helt over igennem kroppen til højre side. Til sidst var hele kroppen fyldt af denne energi fra min sjæl, og jeg følte mig hel. Det var en skøn fornemmelse.


Jeg fornemmer, at det styrker mine – og andres – iboende healerevner og bringer os i bedre kontakt med vort livsformål. Man kan gøre det alene, men det er dejligt at have en støtte til at holde energien og til at tale med om det, der sker i processen.


SBF hjælper med at højne vore energier og gør det lettere for os at tage imod de nye, høje energier, som strømmer ind til Jorden i denne tid.


Ophavskvinden til SBF er Jonette Crowley, som i sin bog "Krop og sjæl i harmoni" har beskrevet, hvordan SBF opstod. Jeg anbefaler varmt denne bog. Dog foreslår jeg, at man begynder med at læse hendes første bog, "Ørnen og kondoren", en spændende, spirituel rejse.

Se: www.JonetteCrowley.com

Anna LundFra Jonette Crowley:


A Time for Personal Transcendence


Wings are sprouting even from tired, overburdened shoulders. Grace shines her light on us even when we don't have a clue. Emotional pains are being understood and released — or released even without the need for understanding. We are supported even when we haven't finished all our homework, learned all our lessons, or achieved anything close to perfection.


"Why can't I feel it?" You ask. "What does it take?”


Consider the analogy we use when we teach a Soul Body Fusion® workshop: You have two crystal bowls — the kind you play by making them vibrate. One represents your spirit/soul, your highest potential. The other represents your body — your ordinary self. When you bring them near each other and begin 'playing your soul' — making that crystal bowl hum and vibrate. The other bowl — the one representing your body or physical self begins to vibrate and sing too, even though you aren't doing anything to it. The principle of resonance makes your ordinary life awaken, lifting its vibration when you focus on your soul with intention. The upliftment of your life is automatic with Soul Body Fusion® or anything you do to align yourself to a higher vibration — unless of course you're holding yourself back — holding firmly onto the bowl that represents your life so that it can't respond to the singing vibration of spirit.