2578 4427 Sellegårde Vest 56, Ø Hurup, 9560 Hadsund annalund@kliniklyset.dk
Der er åbnet for blog modulet !!

14. november
“Lysets børn” – min nye spirituelle udviklingsgruppe kom godt fra start den 8. november, og vi mødes igen onsdag den 13. december kl. 19-21.30.
Vi begyndte med guidet meditation og havde en god samtale bagefter. Efter kaffe/ te lavede vi en selvhealingsmeditation, og alle fik en lysvelsignelse.
Programmet næste gang vil være tilsvarende, og til den tid er det nymåne – tid at så nye frø, så det kommer til at indgå i meditationen.

 

Den 1. september ramte corona mig – efter al den tid, hvor jeg var udsat for smitte utallige gange og troede, jeg aldrig ville få det.
Det var da træls og hårdt de første dage, og derefter var jeg plaget af træthed i flere uger. En god lektion i tålmodighed, som bestemt ikke er min stærke side! Nu er mit normale energiniveau næsten vendt tilbage, og jeg har fået en ny idé:
Jeg ønsker at oprette en spirituel udviklingsgruppe, og forleden morgen, da jeg vågnede, fik jeg at vide, at den skal hedde “Lysets børn”.
Det bliver med en del guidede meditationer, samtaler, lidt tegnearbejde og små dialoger i par eller grupper. Jeg vil også øse ud af min viden, opnået gennem mere end 30 års lysarbejde og studier af det spirituelle.

Det kommer til at foregå onsdag (eller torsdag) aftner kl. 19-21 ca. hver 3. uge.
Pris pr. gang kr. 150 inkl. kaffe/ te.

Jeg ønsker en gruppe med 6 deltagere.

 

 

Denne sommer 2023 har budt på lidt af hvert. Familiebesøg på Sjælland og Lolland, spirituelt retreat på Lolland ved Dodekalitten – og fejring af rund fødselsdag i flere omgange. Nu overvejer jeg, hvor og hvordan jeg ønsker at tilbringe de næste 20-30 år.

Tilbud: Du kan nu få 3 x Soul Body Fusion® for kun kr. 700, hvis du betaler for alle tre behandlinger fra start, ellers kr. 250 pr. gang. 1. gang fungerer bedst med fysisk fremmøde, de andre to gange kan fint klares pr. tlf. Det har jeg gode erfaringer med.
Man skal helst have 3 behandlinger inden for 3-4 uger. Derefter kan man nøjes med opfølgning engang imellem efter behov.
Se mere under punktet Soul Body Fusion.