2578 4427 Sellegårde Vest 56, Ø Hurup, 9560 Hadsund annalund@kliniklyset.dk

Spirituel lærer

 

Min rejse mod at blive spirituel lærer

For 36 år siden fik jeg en åndelig opvågnen.
Jeg havde haft smerter i min ryg i mange år og ikke fundet anden lindring end smertestillende piller, som jeg ikke ville være afhængig af. Jeg søgte derfor i flere retninger efter anden form for hjælp. Min søn var født med skelen på det ene øje, og jeg havde opdaget, at zoneterapi kunne hjælpe. Zoneterapi var ret nyt i Danmark dengang, og der var langt imellem zoneterapeuterne. Da min søn var 13, havde han mange smerter i sit knæ, og min søster sagde: “Få dog den knægt til zoneterapi!” Jeg tænkte, at hun havde ret, og zoneterapeuten opdagede, at drengen led af forstoppelse, hvilket hun ret hurtigt fik ham kureret for, og så forsvandt smerterne i knæet. Der fik jeg en aha-oplevelse: Altså der var en sammenhæng mellem knæet og maven – mavemeridianen går gennem knæet.

Da fik jeg lyst til selv at prøve zoneterapi for min ryg. Det med førte en vis lindring, men efter nogen tid sagde zoneterapeuten, at hun ikke kunne komme videre med mig – om jeg ikke havde lyst til at prøve healing? Hun kendte en healer, hun kunne anbefale. Så kom jeg til at gå til healing en gang om ugen i 3 mdr. Og hold da op – det var spændende! Jeg fik nemlig også tydet alle mine drømme, og der opdagede jeg, hvilket kæmpestort potentiale, der ligger i vore drømme.

Kort fortalt hjalp det lidt efter lidt på min ryg, og samtidig sugede jeg en enorm viden til mig fra denne healer, som havde klarhørelse – var clairauditiv. Jeg slæbte stakke af bøger hjem og læste om drømme, reinkarnation og andre spirituelle emner.

Jeg blev udlært healer og begyndte selv at virke som healer og drømmetyder, og det gør jeg stadig. Jeg supplerede mine færdigheder med uddannelsen i Dybdeterapi og Dynamisk Filosofi. Da jeg også er uddannet lærer, har det været ret let for mig at lave kurser og undervise voksne. Det var i en del år mest på aftenskoler og voksenkurser.

Det var en god erfaring, da jeg begyndte at lave mine egne selvudviklingskurser. Det første hed Drømmerejser, og derfor kom min første bog også til at hedde det, for i den indgik meget kursusmateriale.  I Klinik Lyset har jeg haft mange drømmegrupper og lavet adskillige kurser i selvudvikling, og med tiden begyndte jeg at skrive bøger om de ting, jeg arbejdede med. Jeg opdagede, at jeg kunne bruge mine egne billeder til forsider på bøgerne.

I mange år har jeg holdt meditation, især ved fuldmåne, hvor det er lettere at få kontakt med den åndelige verden. Selv om jeg nu har lukket min klinik, tilbyder jeg stadig meditation med jævne mellemrum – mest ved fuldmåne eller nymåne. En sådan aften indledes med en kanaliseret meditation, derefter samvær med kaffe/te og evt. endnu en meditation. Til sidst en lysvelsignelse, hvor jeg indgiver Maria-energi i hjertet og Kristus-energi i kronechakra. Folk bestemmer selv, om de vil have lysvelsignelsen, hvor der ofte falder en besked af til den enkelte. Jesus har lært mig at give denne lysvelsignelse under en dyb meditation.

I 16 år har jeg haft en studiekreds, som oprindelig hed “Kontakt med den åndelige verden”. I alle disse år har utallige emner været oppe at vende. Ofte har det haft karakter af, at jeg holdt foredrag, og gruppen supplerede eller stillede spørgsmål. I de senere år, har flere deltagere været mere aktive og selv fortalt om spændende oplevelser, de har haft eller bøger, de har læst. Vi indleder altid med en meditation, som jeg kanaliserer.  Alle mine meditationer og drømmerejser er også kanaliseret, det vidste jeg bare ikke, da jeg begyndte på det. De kom til mig, når jeg havde brug for dem, og det gør de stadig. Det er jeg meget taknemmelig for. Det er og har været en meget berigende del af mit virke som spirituel lærer og healer.