2578 4427 Sellegårde Vest 56, Ø Hurup, 9560 Hadsund annalund@kliniklyset.dk
Drømmerejser 2
“Drømmerejser 2” udkom i 2002, med 27 meditationer og fantasirejser.

Det var 5 måneder efter min mands død, og derfor er der et afsnit, som hedder Sorgarbejde, efterfulgt af en meditation til selvhealing: Transformation. Den brugte jeg selv meget. Og der er flere af den slags tekster med meget LYS, fx Solopgang.

Andre afsnit: Årets gang, Terapeutisk visualisering, Spirituel healing. Næsten alle teksterne er skabt med henblik på at blive brugt i grupper, fx i en af de mange drømmegrupper, jeg har haft i årenes løb.
Der er opfordring til at samarbejde med englene – det gør jeg selv meget, og jeg er meget bevidst om, at min skytsengel altid er der for mig.
Her gengives

Din indre kvinde
Træk vejret dybt og roligt – dybt og roligt – dybt og roligt. – op gennem kroppen- helt op til hjertet – Giv slip på overflødige spændinger. – Mærk fodsålerne mod gulvet.- Hvis du har lyst, kan du trække saft og kraft op fra Moder Jord, så du bliver styrket i din kvindelige energi. – Du kan trække energien op gennem fødderne – og benene – op gennem kroppen – helt op til hjertet. – Herfra kan du lade energien flyde gennem dit bryst – og din hals – din ryg – og din nakke – helt op til toppen af dit hoved og op til dit ID-punkt ca. 40 cm over dit hoved. – Gennem dette punkt har du forbindelse med de åndelige planer – og nu kan du forestille dig, at du får et åndeligt brusebad af hvid energi, som strømmer ned over dig og igennem dig – og giver dig tryghed, kærlighed og fred.

Du kan forestille dig energien som en hvid klædning, du har på, som symbol på denne lysende, hvide energi.- Nu kigger du ned på dine fødder og ser, at du har sandaler på.- Du åbner døren . og går ud i en dejlig have. – Lys og glad går du hen over græsset, hen mod en hæk, der er klippet, så den danner en buet port.- Bag den grønne port er der en slags lysthus dannet af hæk og buske – og derinde er der nogen, du skal møde.- Du ser en lysende kvindeskikkelse, der bærer en hvid klædning som du selv – dog har hun bare fødder.

Da du kommer helt hen til porten, føler du, at det er en tærskel, du skal overskride – du oplever det som et helligt sted, som du skal have vare fødder for at betræde.- Du tager dine sandaler af, stiller dem uden for bueporten og går igennem den– Du går hen mod den lyse kvinde, hun breder armene ud, og du går ind i hendes favn og smelter helt sammen med hende. – Det går op for dig, at det er din egen indre kvinde, som du smelter sammen med.

Opfyldt af denne kærlige, kvindelige energi føler du dig styrket til at være den kvinde, du er inderst inde.- Du forlader lysthuset, tager dine sandaler på og går tilbage over græsset – hjem til din bolig, klar til at tage fat på livet påny. – Du er dig bevidst, at du nu har lettere ved at være den kvinde du er.

I hæftet kan du læse om en kvindes oplevelse med denne visualisering. Den hjalp hende med at kommer over en depression.