2578 4427 Sellegårde Vest 56, Ø Hurup, 9560 Hadsund annalund@kliniklyset.dk
Drømmerejser 4

Drømmerejser 4

udkom i april 2016 med 29 nye meditationer og fantasirejser

Fuldmånmemeditation fra “Drømmerejser 4”:

Månens lys på havet

Fuldmånemeditation ved høst

Indledning: Ved fuldmåne, hvor månen er helt oplyst af solens stråler, er der særlig mange solenergier til stede. De påvirker menneskeheden og bevirker, at det er lettere for os at komme i kontakt med den åndelige verden. I de 5 dage omkring fuldmåne sendes megen åndelig, guddommelig inspiration til Jorden.

Guidning: (Afspænding og dyb vejrtrækning)En aften i det begyndende efterår går du ud i landskabet. – Det er en dejlig, stille aften. – Duggen er faldet, og alle duftene er kommet frem. – Her dufter af modent og høstet korn, af modne frugter og af blade, som er faldet til jorden. – Længere fremme mærker du også den gode lugt af muldjord, der hvor man er begyndt at pløje markerne op efter høsten.

Du går roligt ud ad en markvej og nyder landskabet. – Fuldmånen er ved at stå op, og nu vælger du en vej, som fører til havet. – Først skal du gennem en lille skov, og her er lidt mørkt, så du beder dine engle og skytsånder om at passe på dig. – Tryg og rolig går du videre. – Efter en stund vider dit perspektiv sig ud, vejen bliver bredere, og der kommer mere lys ned fra månen. – Du når frem til en lysning i skoven og sætter dig på en træstub. – Du har på fornemmelsen, at der er nogen du skal møde her, så du sidder lidt og venter.

Lidt efter kommer en åndelig skikkelse ud af skoven og går hen mod dig. – Du rejser dig og går skikkelsen i møde – måske er det en, du kender. – Skikkelsen siger: ”Endelig kommer du, hvor er jeg glad for at møde dig her!” Du bliver lidt forbløffet, men mærker straks, at du kan have tillid til dette åndelige væsen, som uden tvivl kommer fra Lysets Verden. – I sætter jer nu ned og har en lille samtale. – Måske får du en besked – eller du søger svar på nogle spørgsmål.

— —

Når samtalen er slut siger du tak og farvel, og I omfavner hinanden til afsked. – Måske siger du på gensyn, og du ved, at du kan opsøge dette sted igen, hvis du har lyst.

Nu går du videre mod havet – det bliver lysere for hvert skridt du går. – Du går gennem klitterne og ser fuldmånen, som nu er kommet højt op på himlen. – Så er du ved havet – og bliver helt overvældet af, hvor smukt her er. – Månens sølvgyldne lys på havet er næsten blændende. – Den hvide sandstrand ligger øde hen. – Her er stille – kun den sagte klukken af bølgerne høres. – Du sætter dig i sandet og går ind i en meditativ tilstand. – Måske får du lyst til at kontakte nogen på et åndeligt plan eller sende en bøn op. – Du kan også bare vælge at nyde stilheden og skønheden og sende lys og fred ud over Jorden fra dit hjerte.

— —

Efter en stund mærker du køligheden mod din krop, du rejser dig, skutter dig lidt og går hjemad. – På vej op gennem klitterne tænker du over hvad du har oplevet på denne måneskinstur. – Stille og roligt vender du tilbage til rummet her. – Slut med at sige til dig selv: ”Jeg er under guddommelig vejledning og beskyttelse. Jeg er altid på rette sted til rette tid.”

Når du er klar til det, må du åbne øjnene og være til stede her.

Ø. Hurup 5. oktober 2009