2578 4427 Sellegårde Vest 56, Ø Hurup, 9560 Hadsund annalund@kliniklyset.dk
Drømmerejser 1

Jeg udgav min første bog “Drømmerejser” i 1998 på Ca’Luna Bogforlag.

Bogen indeholder beskrivelser af chakraerne, mange meditationer, fantasirejser og eksempler på drømmetydning og tegnearbejde. Der er fantasirejser/meditationer eller andre øvelser til alle chakraerne, og der er anvisning på, hvordan man selv kan arbejde med drømme og drømmerejser. Der er lidt om healing og lidt om arbejde med eventyr. Og der gengives et ritual til at sende “afdøde” ind i Lyset.

Bogen er farveillustreret med mine klienters og kursisters billeder. Det er en selvudviklingsbog, som man kan bruge til egen udvikling og til kurser for andre. Se ex. på drømmerejse nedenfor. 

Man kan også bare lytte til drømmerejserne på CD eller læse dem og drømme sig væk fra hverdagen. Mange smukke visioner fra skov, sø og strand er blevet til meditationer  – til glæde for mig selv, mine kursister og klienter.

En anbefaling:
Kære Anna Lund!
Lidt pinligt, at jeg først nu får sagt tak for de bøger, jeg bestilte hos dig tidligt i efteråret. Samtidig er det i virkeligheden først nu, hvor jeg har benyttet teksterne over flere uger, jeg kan bedømme, hvor virkningsfulde de er. De har simpelthen fået mine seancer med stof- og alkoholmisbrugere i behandling og pårørende til denne hårdt belastede gruppe mennesker op på et plan, hvor alle føler sig med og hørt og går berigede derfra!

Jeg laver i øvrigt den afslappende indledning efter mine egne principper og gør også mere ud af, at bringe deltagerne ud af de indre billeder og oplevelser og tilbage til rummet, end du gør. Men ellers følger jeg slavisk dine tekster.

Med endnu en gang tak for et godt materiale ønskes du en glædelig jul og alt det bedste i det nye år !

Hjertelig hilsen

AnneBirthe Jarnum, journalist og certificeret coach

Drømmerejse fra bogen “Drømmerejser”:

 Sommermorgen

Det er en dejlig sommermorgen. – Du går ud af din bolig – ud i naturen. – Du indånder den friske, rene luft i fulde drag. Den fylder dig med energi og livsglæde. – Du beslutter at gå en tur i skoven. – Undervejs nyder du solskinnet og fuglesangen. –  Et stykke inde i skoven støder du på en rislende kilde. – Du sætter dig på hug og stirrer ned i det klare vand.

Du får lyst til at smage på det – så du tager en håndfuld af det friske, rene vand og drikker det…  det gør dig godt. – Forfrisket går du videre, du nyder det gode vejr og alle duftene, som er i skoven. – Så kommer du til en lysning med dejligt, grønt græs. – Her hviler du dig lidt. – (1-2 min.)

Efter en stund går du videre og kommer ud af skoven. – Du går hen til en lille høj, hvor en sti fører op til toppen. – Du går let og ubesværet derop og står og ser ud over landskabet. – Du nyder udsigten og føler, at du her har overblik over din situation – det er en dejlig fornemmelse. – Nu ved du, hvad du vil. – (1-2 min.)

Så går du ned ad højen og finder stien, der fører hjem til din bolig. – Du er godt tilpas, og du ved, at du til enhver tid igen kan opsøge kilden i skoven eller lysningen eller højen, hvis du får brug for det. (2-3 min.)

Om lidt tæller jeg til 5, og du vender langsomt tilbage til dagsbevidstheden samtidig med, at du husker alt, hvad du har oplevet. – Når du er klar til det, må du åbne øjnene.