2578 4427 Sellegårde Vest 56, Ø Hurup, 9560 Hadsund annalund@kliniklyset.dk
ind i lyset
Foredrag 1

Ind i Lyset

 Hvad sker der, når vi dør? Vi, det vil sige vor sjæl, forlader kroppen og går ind i lyset. Foredraget handler om nærdødsoplevelser. Jeg fortæller om dette emne for at forklare, at døden er en smuk oplevelse – i håb om at mindske folks angst for at dø. Jeg har forsket i nærdødsoplevelser i mange år, og jeg tror, døden er en smuk oplevelse, som vi bestemt ikke skal være bange for.

Min viden om dette emne har jeg fra utallige nedskrevne beretninger fra folk, som har fået lov at kigge over på ”den anden side”. Jeg kender også et par stykker, som har haft en nærdødsoplevelse. Det er et lysfyldt foredrag med håb og fortrøstning. Mange møder et lysvæsen, som spørger ind til deres liv, og nogle ser hele deres liv passere revy. Du behøver ikke have en bestemt religion for at “komme i himlen”. Jeg har skrevet om overgangen i min seneste bog, “En guddommelig guide til himlen”.

Jeg selv har haft en oplevelse, som minder meget om de beretninger, jeg har læst. Det skete i en dyb meditation. Dette fortæller jeg også om i foredraget.