Meditation

NB! Tidspunkt ændret til 14. juni kl. 19-21.30

Tilføjelse:

Den 14. juni tilføjer jeg ½ time, som jeg bruger til at forklare lidt om, hvordan vi med tanker og følelser påvirker vores krop, vort helbred og vort liv.
Jeg fortæller uddrag af et par bøger om kvantefysik og placebo: “Enhed – Videnskab og spiritualitet forenet” af Eskild Tjalve – og “Placebo” af Joe Dispenza. Jeg finder, at det er noget, vi virkelig kan bruge til noget. Mange af os har jo godt vidst, at tanker ikke er toldfrie, men hvor meget husker vi på det i det daglige? Hvor ofte slår vi os selv oven i hovedet, når vi føler, vi har kvajet os? Hvor mange af vore tanker i dag var de samme som i går? Alle har vaner og tankemønstre, som er præget ind i krop og sind gennem mange år. Vil vi have en forandring, må vi ændre på dem….

Og nu kan mange af de ting, vi har gået og troet på, bevises via kvantefysikken. Bogen “Derfor skaber du dit eget liv” af Henning Jensen handler om det samme. Den er ret letforståelig, og jeg er altså ikke ret god til fysik (selv om jeg for over 40 år siden underviste i det i en 7. kl. ! ) I øvrigt foregår aftenen som beskrevet herunder.

Tæt på fuldmåne plejer jeg at holde meditation i Klinik Lyset. Ved fuldmåne er det lettere at opnå kontakt med de åndelige planer.

Nu er klinikken officielt lukket, men jeg holder stadigvæk meditation og studiekreds.
Næste fuldmåne er tirsdag den 14. juni, hvor jeg holder fuldmåneceremoni kl. 19-21. Det er gratis at deltage, men du kan donere et beløb.

En meditationsaften forløber som følger:
Jeg kanaliserer en meditation, og vi taler lidt om oplevelsen. Så får vi kaffe eller te med lidt blødt brød og har hyggeligt samvær.
Hvis vejret er til det, og der er stemning for det, tænder vi bål i gården. Her kan vi brænde sedler af med det, vi ønsker at give slip på –
og vi kan sende ønsker ud i universet på samme måde.
Derefter evt. endnu en meditation – og til sidst en lysvelsignelse til dem der ønsker det. Dette foregår ved, at jeg indgiver Maria-energi i hjertet og Kristus-energi i kronechakra. Her kommer ofte beskeder til deltagerne. Jesus har lært mig det i en dyb meditation.

Tilmelding senest dagen før på 25784427 eller mail annalund@kliniklyset.dk. Evt. på messenger.

Fuldmånemeditation kl. 19-21
14. juni
11. august
11. September
10. oktober
7.  november
8. december – jule-fuldmånemeditation