2578 4427 Sellegårde Vest 56, Ø Hurup, 9560 Hadsund annalund@kliniklyset.dk
Studiekreds

Min studiekreds kører nu på 18. år. En enkelt deltager har været med hele vejen – og de fleste gennem adskillige år.
Vi har haft rigtig mange spændende emner, og vi har delt spirituelle oplevelser med hinanden.

I mange år har jeg læst om, at jeg kan påvirke mit sind og min krop med mine tanker og følelser.
Det er også til en vis grad lykkedes for mig. Fx lykkedes det mig at manifestere rejsen til de Bosniske Pyraminder i juli-august 2022. En rejse, som jeg drømte om i 9 år og hele tiden var sikker på, jeg nok skulle få. Nu lykkedes det!

Efter at have læst ”ENHED – Videnskab og spiritualitet forenet” af Eskild Tjalve og ”Derfor skaber du dit eget liv – med baggrund i kvantefysikken” af Henning R. Jensen, er jeg nu ved at læse ”Placeboeffekten” af Joe Dispenza. Og jeg er begejstret for dem alle 3. Jeg har også læst i ”Feltet” af Lynne MacTaggart. Fælles for disse bøger er, at de belyser teknikken bag, altså måden det sker på, når vi påvirker vort sind og vor krop – vort helbred, vort liv. De ting, der sker i vores hjerne og krop, kan nu påvises via kvantefysikken.
At tanker IKKE er toldfrie, har jeg – og mange andre – vidst i mange år, men har vi levet efter det?

Efter sommerferien vil vi beskæftige os med dette emne, og vi tager fat på et tema om Martinus, som vi har beskæftiget os med for en del år siden, men nu tager op igen. Vi begynder onsdag den 3. august og fortsætter hver 4. onsdag hele efteråret. Deltagerne plejer at donere kr. 100 pr. gang.

Datoer august-december:

Studiekreds kl. 13.30-16
3. august
31.august
28. september
26. oktober
23. november
14. december

Altså hver 4. onsdag undtagen i december.